perjantai 26. joulukuuta 2014

Fiskarettes Design Team

Joulunpyhät alkavat olla lopuillaan ja vatsa on pullollaan kinkkua ja muita jouluherkkuja. Joulua on vietetty kotikonnuilla Tampereella perheen kanssa, mutta on mukava päästä pian takaisin omaan kotiin (ja askartelujen pariin!).

Uusia haasteita on luvassa keväälle, sillä sain joulun alla mukavia uutisia. Olen mukana Fiskarettesin Design Teamissa keväällä 2015! Pääsette siis seuraamaan askarteluitani myös Fiskarettes-askartelusivuston puolella. Muut kevään DT-tiimin jäsenet ovat Maikki-Noora ja Pia.

Jos Fiskarettes ei ole sinulle vielä tuttu, käy tutustumassa siihen täällä: www.fiskarettes.fi. Fiskarettes on askartelijoiden oma sivusto ja yhteisö, jossa voi jakaa omia askarteluideoitaan ja tutustua muihin askartelijoihin ja heidän töihinsä. Kaikki askartelutyöt ovat sivustolle tervetulleita (ei siis ole pakko käyttää töissä nimenomaan Fiskarsin tuotteita).

http://www.fiskarettes.fi/

-----

Christmas is almost over and new challenges are waiting for me next year. I got happy news a few days ago - I have been chosen to be one of the Fiskarettes Design Team members for spring 2015! I am happy to share my scrapbooking and crafts ideas also in Fiskarettes Blog.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti