perjantai 17. lokakuuta 2014

Happy Mail

Tänään postipoika toi iloista postia! Tein tilauksien saksalaiseen Scrapbook Werkstatt-verkkokauppaan ja kuukauden askartelubudjetti tuli käytettyä kertaheitolla. Tarkoituksena oli tilata kauan odottamaani uutta Crate Paperia / Maggie Holmesia, mutta pakostikin ostoskoriin kertyi vähän muutakin... Laatikko oli täynnä toinen toistaan ihanampia skräppäyspapereita ja -koristeita, nyt ei millään malttaisi odottaa että pääsee tekemään näistä uusia skräppiluomuksia! 


Voin suositella lämpimästi Scrapbook Werkstattia ostospaikaksi - valikoimat ovat hyvät, hinnat kohtuulliset ja paketti saapui viikossa Suomeen! Postikulut tosin ovat suht korkeat, eli kerralla kannattaa tilata hieman isompi satsi. Verkkokaupan sivut ovat vain saksaksi, mutta uskoisin että saksaa taitamatonkin voi onnistua tilauksen tekemään.

Näin viikonlopun kunniaksi lähtee skräppäysblogini vihdoinkin käyntiin!

------

Today I got happy mail from Scrapbook Werkstatt! I ordered new Maggie Holmes collection and some other stuff too (and used my month's scrapbooking budget at once). Now I can't wait to get some scrapping done!

I can warmly recommend shopping at Scrapbook Werkstatt - they have a good variety of scrapbooking supplies, prices are affordable and the package arrived from Germany to Finland only in a week.

Now it's also time (at last!) to get started with my scrapbooking blog!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti