sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Kesärakkautta

Talven harmaudessa on mukava muistella lämpimiä kesäpäiviä ja ihania kesämuistoja. Tässä kuvassa olemme nauttimassa aurinkoisesta loppukesän illasta Kalasatamassa. Se on yksi meidän suosikkipaikoistamme, johon on kiva lähteä eväiden kera viettämään rentoa kesäiltaa. Kalasataman eteläkärki on melko rauhallinen ja syrjäinen paikka, vaikka se sijaitseekin lähellä Helsingin keskustaa. Toivottavasti saamme nauttia siitä vielä monet kerrat, ennen kuin paikka rakennetaan täyteen!

Skräppisivulle halusin paljon sydämiä yhteen kasaan. Leikkasin niitä hempeänvärisistä papereista ja kiinnitin kohotarrapaloilla. Lisää hempeyttä ja kesäfiilistä tulee reunuksena olevasta kukkapaperista ja ruusukoristeista.



-----

In the middle of the grey winter it is nice to think of warm summer days and nice summer memories. In the picture we are enjoying a late summer evening in Kalasatama, Helsinki. It is one of our favourite places, where we like to go hang out in the summer. 

In this layout I wanted to have lots of hearts, that I cut of pastel coloured papers and attached with pop dots. 

2 kommenttia:

  1. Nää on niin ihania kaikki! Ihan älyttömän söpöjä :) Ei oo muuten tullu ikinä mieleen mennä Kalasatamaan hengailemaan, täytyy varmaan käydä joskus kattomassa millasta siellä on :D -Emppu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen, se on yllättävän kiva paikka kesällä!

      Poista